Despre noi

EXPERTI IN MARKETING ONLINE

Fa Cunostinta Cu Echipa Cidev Concept!

Agentia noastra de publicitate a fost creata din pasiunea noastra pentru tehnologii, dar si pentru a oferi clientilor idei si solutii de marketing online. Avem ca si scop principal succesul clientilor in mediul online, de aceea am creat pachete variate de servicii pentru orice tip de afacere. Fie ca ai nevoie de un site pentru compania ta, o noua identitate vizuala, un nou logo, optimizarea website-ului pentru motoarele de cautare sau mentenanta, la Cidev Concept vei gasi ceea ce ai nevoie pentru afacerea ta.

Activand de peste 10 ani in domeniul de marketing online, am colaborat cu peste 100 de firme din Brasov, si realizand un portofoliu impresionant.

+
Ani de experienta
Website-uri realizate
Optimizari SEO
Clienti multumiti
CALITATE SI PROFESIONALISM

Client multumit – colaborare de success!

Fiecare proiect inseamna o noua sansa de a ne folosi cunostintele, ideile creative si profesionalismul acumulate in activitatea noastra. Portofoliul reprezinta combinatia perfecta intre ideile noastre si dorintele clientilor. Fiecare client va avea parte de un website modern si cu design personalizat. Cunostintele adunate de-a lungul anilor ne-a invatat care sunt noile tendinte in lumea designului si dorim sa le integram in proiectele noastre. De aceea, website-urile au design atractiv, dar si functional pe orice tip de device, fie desktop sau mobil.

Pentru noi, un client multumit de serviciile noastre reprezinta o colaborare de success. Orice site de prezentare, catalog de produse sau magazin online va reprezenta in mod clar si precis activitatea clientului. Totul se incepe cu consultanta, pentru a intelege nevoile si dorintele clientului. Vom propune idei creative pentru design, dar si module si alte functionalitati ce asigura performanta site-ului.

EXPERTI IN PUBLICITATE

Solutii Eficiente Pentru Marketing Online!

Indiferent de tipul de afacere si de vechimea acesteia, echipa noastra
este gata sa te ajute cu cele mai eficiente strategii de marketing. Alaturi de noi, succesul este mai aproape!

Echipa noastra

Firma Web Design Brasov
Radu Aurel Marius
Co-Founder/CEO
Firma Web Design Brasov
Radu Timea
Co-Founder/Expert SEO
Firma Web Design Brasov
Arthur
Responsabil Anti-Stress

Solutii Inteligente De Marketing Online!

Call Now Button