Web Design

Web Design Brasov

Web Design

Avem la dispozitie servicii de web design pentru a realiza un site modern cu meniu usor de utilizat si detaliat.

Web Design Brasov

Site de Prezentare

Acesta este ideal pentru a prezenta afacerea ta, istoricul companiei, produsele si serviciile si datele de contact.

Web Design Brasov

Catalog de produse

Ai mai multe produse si doresti sa le afisezi in mod detaliat si usor de navigat? Un catalog de produse este solutia perfecta pentru tine.

Web Design Brasov

Magazin online

Cumparaturile online au prins amploare in ultimul timp, iar un magazin online pentru a vinde produsele este o solutie ideala.

Web Design Brasov
CIDEV CONCEPT S.R.L.

Servicii De Web Design Brasov

Web Design Brasov – Doresti sa creezi o noua afacere? Sau numarul vanzarilor a scazut si vrei o prezenta online? Atunci un site de prezentare este raspunsul tau! Cum internetul s-a dezvoltat mult in ultimii ani, iar noile tehnologii ne fac viata mai usoara, este mai convenabil sa cauti online tot ceea ce iti trebuie. De aceea, o prezenta puternica pe internet poate fi benefica afacerii tale.

Echipa Cidev Concept, avand o experienta vasta de peste 10 ani in marketing online, va ofera servicii de web design Brasov. Noi creeam site-uri de prezentare, catalog de produse sau magazine online. Indiferent de ceea ce ai nevoie, nu ezita sa ne contactezi.

SOLUTII DE DESIGN PERSONALIZAT

Design Atractiv Si Modern!

Un design atractiv si modern este primul element observat de utilizatorii de pe internet. Fie pe desktop, laptop sau device mobil, daca un website nu are un design interesant, nu va atrage atentie, iar utilizatorul paraseste website-ul. Asta poate insemna pierderea vanzarilor afacerii. Daca website-ul nu arata bine, va afecta imaginea afacerii tale.
Dar exista solutii! Echipa Cidev Concept vor propune idei creative ce duc la realizarea unui website modern cu design unic si personalizat. Dar va fi si functional si usor de navigat.

Web Design Brasov
Incarcare rapida

olosind noile tehnologii, site-ul de prezentare creat de echipa Cidev Concept va fi incarcat pe orice tip de device intr-un timp scurt.

Navigare usoara

Cu ajutorul unui meniu usor de navigat, potentialii clienti pot gasi toate informatiile in mod mai simplu.

Optimizare SEO

Va punem la dispozitie strategii de optimizare SEO pentru o indexare cat mai rapida si sigura pe Google.

Design modern

Cu ajutorul unui site de prezentare cu design modern vei atrage mai multi vizitatori si castiga un numar mare de clienti.

Imagini de calitate

Vom utiliza imagini cu rezolutie mare ce se vor incarca rapid pe orice device, dar fara sa fie afectata calitatea acestora.

Responsive

Site-urile de prezentare vor avea design responsive, fiind afisate corect pe orice device mobil.

EXPERTI IN PUBLICITATE

Solutii Eficiente Pentru Marketing Online!

Indiferent de tipul de afacere si de vechimea acesteia, echipa noastra
este gata sa te ajute cu cele mai eficiente strategii de marketing. Alaturi de noi, succesul este mai aproape!

Web Design Brasov
SOLUTII INTELIGENTE PENTRU AFACEREA TA!

Site De Prezentare Pentru Afacerea Ta!

De ce ai apela la serviciile de web design Brasov? Tehnologia din ziua de azi ne permite sa avem informatiile necesare la indemana noastra la orice ora. De la desktop la telefonul mobil, este foarte usor sa cauti ceva pe internet, produse, servicii sau alte informatii. Profitand de aceasta ocazie, companiile au inceput sa investeasca in realizarea de site-uri pentru a le reprezenta afacerea lor in mediul online. Fara o prezenta puternica pe internet, afacerea ta nu va fi usor de gasit de catre ceilalti, iar numarul vanzarilor nu va creste.

Web Design Brasov – Cidev Concept va pune la dispozitie serviciile de web design pentru a crea un site ce va reprezenta afacerea ta. Fie site de prezentare, catalog de produse sau magazin online, la noi vei gasi solutiile creative necesare afacerii tale. Site-ul creat de noi va avea design unic si personalizat, va functiona in parametri normali, va fi usor de utilizat si va avea design responsive.

+
Ani de experienta
Website-uri realizate
Optimizari SEO
Clienti multumiti
SOLUTII CREATIVE PENTRU AFACEREA TA!

Design Responsive Pe Orice Device!

Noile tehnologii ne permit sa avem un mini calculator de buzunar ce ia locul unui desktop de dimensiuni mari. Cum multe persoane au un program incarcat zilnic, le este mai usor sa caute pe telefon ceea ce le trebuie. De aceea, un website cu un design responsive va atrage atentia utilizatorilor.

Web Design Brasov

Un site de prezentare ce nu se incarca rapid pe telefon, cu imagini neclare si text greu de citit nu va prezenta niciun interes pentru potentialii clienti. Acesta poate rezulta in pierderi mari de vanzari. Echipa noastra te poate ajuta in a crea un site cu design responsive ce atrage atentie, dar va fi si functional.

Web Design Brasov
PENTRU DEVICE-URI MOBILE

Design Responsive

Site-ul de prezentare va fi afisat corect pe orice tip de device mobil, iar elementele dinamice si design-ul se va adapta tipului de ecran.

Design atractiv

Chiar si pe ecranul unui mobil, site-ul de prezentare nu va pierde din elementele atractive, ci va fi corect afisat.

Incarcarea rapida

Indiferent de tipul de ecran, site-ul de prezentare creat de echipa Cidev Concept se va incarca rapid, iar elementele vor functiona corect.

Functionalitate

Datorita noilor tehnologii, site-urile de prezentare pot functiona in parametri normali pe orice device, fie desktop sau telefon.

Web Design Brasov
Imagini de calitate

Chiar daca telefonul are un ecran mai mic, nu trebuie sa iti faci griji pentru rezolutia imaginilor, acestea fiind de calitate buna pe orice ecran.

Meniu usor de navigat

Website-ul de prezentare realizat de echipa va fi usor de navigat pe orice device, utilizatorii gasind orice informatie necesara.

Digital Branding

Indiferent de tipul de device si ecran folosit, logo-ul tau si identitatea vizuala a companiei va fi usor de vazut pe orice rezolutie.

CALITATE SI PROFESIONALISM LA PRETURI AVANTAJOASE

Preturile Noastre

BRANDING

240de la
 • consultanta
 • format vectorial (CDR, AI, EPS)
 • 100 de carti de vizita (design inclus)
 • 5 variante de design

MENTENANTA

100de la
 • consultanta
 • editare text/imagini
 • 1 articol de blog
 • Google Analytics
 • Google Webmaster Tools

CREARE SITE

900de la
 • consultanta
 • 5 – 10 pagini
 • design personalizat
 • realizare formular de contact
 • optimizare SEO On-Page
 • blog
 • newsletter

CATALOG PRODUSE

1,800de la
 • consultanta
 • design personalizat
 • formular de comanda personalizata
 • optimizare SEO on Page
 • introducere produse
 • interfata de administrare

Solutii Inteligente De Marketing Online!

Call Now Button