Project Information

  • Project: Scoala de Soferi Brasov
  • Category: Local SEO
  • Clients: DC AUTOROM
  • Date: 23/05/2023

Sala de examen auto după terminarea cursului

După finalizarea orelor la școala de șoferi categoria B precum și a orelor de condus, următoarea etapă este sala de examen auto. Aceasta este prima etapă, iar cea de-a doua este proba practică, dar numai după ce ai fost admis la examenul din sală. Primul pas începe cu programarea în care trebuie să înregistrezi dosarul la DRPCIV în județul în care îți susții examenul. De obicei ambele examene se dau în aceeași zi, dar numai după ce ai trecut sala de examen auto. Astfel, pentru înregistrarea examenului, trebuie să ții cont de ziua și ora la care a fost făcută programarea. Apoi trebuie să mergi cu toate documentele la ghișeul pe care îl ai indicat în informațiile programării.

Etapele de înregistrare și examenul în sala de examen auto

După înregistrarea dosarului, vei face poza pentru permisul de conducere. După aceste proceduri, vei primi dosarul înapoi și vei intra în sala de examen auto pentru examinare. Aici vei prezenta actul de identitate și dosarul tău, reprezentantului DRPCIV. Vei intra în posesia unui cod de bare și te vei așeza în fața calculatorului. Când ești anunțat de începerea examenului, trebuie să scanezi codul de bare și să intri în examen.

La examenul teoretic pentru categoria B, trebuie să răspunzi corect la cel puțin 22 de întrebări într-un timp alocat. Dacă ai răspuns corect și te-ai încadrat în timp, înseamnă că ai trecut examenul. Rezultatul examenului va fi afișat pe ecranul calculatorului cu mențiunea ”Testul a luat sfârșit. Ați fost declarant Admis la examenul teoretic”. Dacă nu ai trecut examenul, pe ecran va fi afișat mesajul ”Respins”. Indiferent de rezultatul obținut, acesta va fi trecut în fișa de școlarizare.

Întrebări și răspunsuri la chestionare

Fiecare întrebare are mai multe răspunsuri posibile și doar unul dintre ele este corect. În procesul de răspuns, succesiunea răspunsurilor nu contează. Dacă ai îndoieli cu privire la opțiunea corectă, poți sări peste întrebare pentru a nu pierde timpul și apoi să revii la ea mai târziu. Principalul lucru este să respecți timpul alocat. Pentru a trece cu succes examenul, trebuie să răspunzi corect la toate întrebările. Este permis să faci nu mai mult de două erori, iar erorile trebuie să fie din chestionare diferite, în caz contrar va fi necesar să repeți examenul la sală după o nouă programare.

Etapa teoretică a examenului este cea mai ușoară dintre ele și nu este greu de promovat. Dar chiar și aici există capcane. Pe de o parte, poți să memorezi pur și simplu răspunsurile corecte la întrebări. Astfel, poate că vei trece examenul, și poate chiar fără nicio greșeală, dar atunci când conduci prin oraș o să-ți fie greu. Toate răspunsurile memorate dispar cumva dintr-o dată din capul tău și, după ce vei merge pe străzile din oraș, vei rămâne blocat la un moment dat, neștiind cum să reacționeze la situația din trafic.

De ce sa alegi o Scoala De Soferi Brasov? Este mai bine să înveți și să răspunzi corect. Nu este recomandabil să memorezi răspunsurile corecte la chestionare, ci este mai bine să înveți bine regulile de circulație, și atunci, în orice situație de pe drum nu vei fi derutat. Mai mult decât atât, nu este necesar să înveți toată teoria din manualul de instruire, ci este mai bine să folosești și diferite surse de informații, de exemplu, YouTube, unde există analize video ale chestionarelor de examen cu explicații. Practic, toți oamenii sunt diferiți și modul în care este prezentat materialul educațional depinde în mare măsură de asimilarea acestuia.

In conlcuzie…

Îți poți consolida cunoștințele cu ajutorul a numeroase teste online despre regulile de circulație, și cu cât rezolvi mai multe, cu atât mai bine. În mod ideal, trebuie să răspunzi corect la toate întrebările, fără nicio greșeală. Iar la examen, o bună pregătire îți va da încredere în abilitățile tale și îți va reduce anxietatea.

După admiterea acestui examen din sala de examen auto, vei trece la examenul de pe traseu, prin care trebuie să demonstrezi reprezentantului poliției, abilitățile de condus în diferite situații. Trecerea ambelor examene, îți garantează obținerea permisului de conducere.

Call Now Button