Servicii de găzduire website Brașov

Alegerea unei găzduiri de calitate este esențială în lansarea unui website. Datorită noilor tehnologii, avem electronice, de la desktop la telefoane mobile, ce asigură o performanță mare și o încărcare rapidă. În cazul unei încărcări încete, de până la câteva secunde. utilizatorul își poate pierde rabdarea și va părăsi website-ul. Acest fapt duce la pierderi mari în vizite și în numărul de vânzări. Viteza slabă poate fi cauzată de o găzduire cu memorie mică de procesare. Acest fapt se traduce într-un rezultat de nedorit: elementele site-ului nu se vor încărca în timp util, iar în cazul unui trafic mai mare, site-ul nu se va mai încărca deloc. Totodată, un website care se încarcă extrem de greu va duce în mod automat la pierderea poziției pe Google.

Echipa noastra oferă soluții pentru o performanță de calitate. Avem la dispoziție servicii de găzduire website Brașov pentru orice tip de website. Găzduirea oferă și certificat SSL, protecție antivirus și memorie mare pentru performanțe optime. De asemenea, sunt incluse aici casuțele de e-mail cu numele domeniului, dar și suport pentru configurarea acestora.

Performanță

Găzduirea va asigura și performanța website-ului, acesta mărind viteza de încărcare a acestuia pe orice device.

Certificat SSL

Motoarele de căutare pun mare accent pe acest certificat, acesta asigurând siguranța unui website, și va fi mai ușor indexat.

Antivirus

Găzduirea de calitate va avea și protecție antivirus, oferind siguranță împotriva virușilor și atacurilor cibernetice.

Trafic nelimitat

Având o performanță superioară, website-ul va funcționa ideal în orice moment al zilei, indiferent de numărul de vizite.
Găzduire website Brașov

Găzduire și SEO

Google-ul a creat mai demult o regulă importantă pentru indexare: site-urile trebuie să se încarce rapid și sigur. Dacă unui website îi ia prea mult timp să se încarce, motoarele de căutare îl consideră nesigur și îl vor elimina de pe primele poziții. Sau, acesta nu va ajunge niciodată acolo, mai bine spus. În cel mai rău caz, site-ul va fi blocat, și va fi extrem de greu de recuperat.

Apelați la serviciile noastre de găzduire website Brașov pentru un hosting de calitate și sigur. Datorită unei performanțe mari, website-ul va avea șanse mai bune să fie indexat. Google-ul va lua în considerare numai site-urile cu design unic, conținut optimizat și cu backlink-uri de calitate.

Call Now Button