Servicii de creare logo Brașov

Ce este un logo? Acesta reprezintă un simbol ce reflectă produsele și serviciile oferite de o companie. Logo-ul stă la baza identității vizuale a unei afaceri.

În procesul creării unui logo, trebuie avute în vedere mai multe criterii. Respectarea regulilor de grafică contribuie la armonizarea elementelor de design ale logo-ului. De la linii la culori, toate acestea vor trebui să corespundă regulilor de grafică. Experții noștri, având peste 18 ani de experiență în grafica publicitară, te pot ajuta în a crea un logo unic afacerii tale.

Conceptul de bază

Se discută despre idea de bază a logo-ului și clientul își exprimă dorințele și așteptările la logo-ul său.

Idei principale

Primele idei principale vor fi trasate pentru logo, iar clientul poate alege versiunea potrivită sau să sugereze noi idei.

Adaugarea de culori

În privința alegerii culorilor, trebuie să fie respectate atât dorințele clientului, cât și regulile de grafică publicitară.

Ultimele finisaje

Sunt adaugate ultimele finisaje ale logo-ului, iar clientul va alege versiunea cea mai ideala pentru afacerea acestuia.
Creare Logo Brașov

Creare logo Brașov – Un plus pentru afacerea ta

De ce ai alege serviciile de creare logo Brașov oferite de noi? Experții noștri, cu experiență de peste 18 ani în domeniu, au la bază cunoștințele necesare creării unui logo, dar sunt în pas cu noile tendințe de pe piață. Pentru noi, fiecare proiect este o nouă șansă de a ne dovedi creativitatea și profesionalismul. Așadar, logo-ul creat de noi va fi unic, personalizat și va reflecta afacerea ta. Vom crea câteva versiuni din care poți alege care este cel mai potrivit pentru tine. Cu un logo unic, acesta va fi primul lucru observat de către potențialii tăi clienți. Contactează-ne acum pentru serviciile de creare logo Brașov!

Call Now Button