Identitate vizuală Brașov

Identitatea vizuală a unei afaceri reprezintă imaginea companiei tale. Ea reflectă felul în care este percepută de către clienții tăi, dar și de către competiția ta. Conține elementele ce reflecta obiectul de activitate, produsele, serviciile și alte informații relevante companiei. Acestea atrag atenția potențialilor clienți și crește numărul de vânzări.

Pentru orice tip de afacere, identitatea vizuală este foarte importantă, fiind ceea ce atrage potențialii clienți mai repede. Fără o identitate vizuală corectă, clienții nu vor ști obiectul tău de activitate, și nu vor fi interesați să afle mai mult. Ceea ce duce la pierdere mare în vânzări. Ești nou pe piață și nu ai nicio identitate vizuală? Poți apela la serviciile de branding sau rebranding oferite de Cidev Concept.

Logo

Logo-ul, fiind simbolul companiei, va reprezenta baza principală în crearea identității vizuale a afacerii.

Font-uri

Alegerea de font-uri este foarte importantă într-o identitate vizuală, acesta fiind ușor de citit de clienți.

Culori

Utilizând numai culori ce armoniează elementele între ele, va atrage privirea clienților mai rapid.

Imagini

Imaginile sunt selectate cu grijă pentru a crea o identitate vizuală unică, dar fără să încarce prea mult.
Identitate Vizuala Brașov

De ce să alegi serviciile complete de identitate vizuală Brașov?

Pentru orice afacere, fie de început sau cu vechime pe piață, este foarte importantă o imagine clară și precisă. Poți lua în considerare serviciile de identitate vizuală Brașov oferite de Cidev Concept. În activitatea noastră de peste 18 ani, am câștigat experiență în domeniul de grafică publicitară și avem cunoștintele necesare creării unei identități vizuale unice. Suntem în pas cu noile tendințe în materie de grafică publicitară și utilizam noile programe de design grafic.

Pachetele de identitate vizuală sunt diverse, pentru fiecare afacere. Astfel, dacă pornești un business nou, te putem ajuta în a crea o imagine unică pentru compania ta. Sau, dacă ai nevoie de un nou redesign pentru identitatea vizuală, vom propune idei noi și creative. Pentru orice întrebare suntem la dispoziția ta!

Identitate Vizuala Brașov

Materiale publicitare tradiționale

În cadrul unei identități vizuale a unei companii, sunt incluse mai multe elemente, cum ar fi, spre exemplu, materialele publicitare tradiționale. Chiar dacă internetul este cel mai des folosit, materialele publicitare sunt încă utilizate pentru a răspândi informații despre afaceri. Cărțile de vizită, cu o imagine clară a companiei, conțin datele de contact. Pliantele, ce cuprind informații utile despre produse și servicii, pot fi distribuite în mai multe locuri. Manualul de identitate conține informații și elementele ce au stat la baza creării identității vizuale. Nu ezita să ne contactezi pentru servicii complete de grafică publicitară.

  • Logo-ul reprezinta baza identității vizuale a unei companii, fiind primul lucru văzut de potențialii clienți.
  • Cărțile de vizită sunt accesoriile de buzunar ale oricărui afacerist, acestea conțin datele de contact ale companiei.
  • Pliantele conțin informații despre produsele și serviciile companiei și sunt usor de răspândit prin diferite locuri.
  • Mapele de prezentare sunt materiale de publicitate ce cuprind de regulă toate elementele identității vizuale, precum logo-ul, date de contact, sloganul etc.
  • Broșurile de prezentare prezintă în mod concret serviciile și produsele unei companii, fiind distribuite ușor în diferite locuri.
  • Manualul de identitate conține toate elementele ce au fost utilizate în crearea identității vizuale, cum ar fi logo, imagini, texte etc.
Call Now Button