Servicii de mentenanță website Brașov

Mentenanța periodică este necesară pentru orice website, indiferent de vârsta acestuia. Chiar dacă are cele mai noi tehnologii incluse, noile versiuni apar constant, și este nevoie de noi actualizari. Fără actualizari periodice, modulele și tema folosite vor da erori de funcționalitate iar site-ul va deveni vulnerabil. Google-ul va detecta acest aspect și îl va penaliza.

Echipa noastră oferă pachete de mententanță website Brașov pentru orice website. În funcție de pachet, vei avea parte de actualizări periodice, modificări de conținut (text, imagini, etc), schimbări de date de contact, adăugare și ștergere de produse și articole. Contactează-ne acum pentru mai multe detalii.

Suport tehnic

Suportul tehnic este oferit clienților noștri pentru a rezolva orice problemă apăruta pe site-ul lor.

Rapoarte periodice

Vom analiza și studia evoluția website-ului în timp și vom realiza rapoarte periodice pentru clienți.

Soluții rapide

Oferim soluții rapide pentru a rezolva orice problemă aparută pe website-ul tău în timp util.

Monitorizare

Monitorizăm periodic pentru a urmări creșterea și evoluția site-ului tău în motoarele de căutare.
Mentenanță website Brașov

De ce să apelezi la mentenanță website Brașov?

Neavând o mentenanță periodică, website-ul nu va avea garanția unei funcționări pe termen lung. Noi actualizari apar constant, iar fără acestea, vor apărea erori de design și funcționalitate. Pentru a avea modulele și tema actualizate periodic, poți alege unul din pachetele de mentenanță website Brașov oferite de noi. Vom verifica website-ul pentru a-l actualiza la cea mai nouă versiune, vom identifica probleme de funcționare și le vom rezolva în timp util.

Mentenanța este necesară pentru catalog de produse și magazine online. Alegând pachetele de mentenanță website Brașov, vom adauga și sterge produsele, modifica descrierea produsului și înlocui pozele.

  • Site actualizat mereu
  • Viteză mare la încărcare
  • Suport și consultanță
  • Website protejat prin anti-spam
  • Soft de protecție antivirus la nivel de server
  • Design mereu atractiv
Mentenanță website Brașov

Redesign gratuit!

Mediul online este în continuă dezvoltare cu noi tehnologii, iar noile tendințe de design apar constant. Un site de prezentare considerat modern acum câțiva ani este acum învechit și prezintă erori de design. În cazul în care ai ales un pachet de mentenanță potrivit, vei avea parte și de un redesign gratuit când va fi nevoie. Un redesign adus website-ului aduce o imagine proaspată afacerii tale, și va atrage atenția utilizatorilor. În plus, navigarea va fi mai ușoară, iar mentenanța se va face mai rapid.

Call Now Button