Hi, How Can We Help You?

Contact Form 7 – cel mai cunoscut plug-in WordPress pentru formulare

Contact Form 7 - plugin WordPress pentru formulare

Fie ca esti la conducerea unei intreprinderi online, fie ca ai un blog lifestyle sau un magazin via WordPress, ai nevoie fara indoiala de utilizarea unui formular de contact. Este un instrument esential care permite utilizatorilor site-ului tau Web sa te contacteze.

Daca exista ceva ce toate site-urile au in comun, ei bine acest lucru este formularul de contact. Formularele de contact sunt folosite in general de de firme sau de utilizatorii unui site pentru a crea o excelenta relatie. Este vorba despre o etapa cruciala inainte ca audienta sa se transforme in lead. Pentru crearea unui formular de contact, cel mai bine ar fi sa se apeleze la Contact Form 7.

Ce este Contact Form 7?

Contact Form 7 este un plug-in gratuit de la WordPress pentru a adauga unele formulare de contact online. Suporta trimiterea cu ajutorul Akismet spam filtering, Ajax, Captcha…. Si cu peste 5 milioane de instalari active, a primit evaluari destul de bune din partea utilizatorilor sai in ultimii ani.

Care sunt motivele pentru care ar trebui sa apelezi la un plug-in pentru formulare de contact pentru un site WordPress?

Bineinteles ca functionalitatile de la WordPress sunt robuste si complete atunci cand vrei sa publici continut. Dar, este important sa instalezi si un plug-in pentru un formular de contact. In acest fel vei reusi sa ai contact si o interactiune cu utilizatorii tai, deoarece acest plug-in este cel care va completa pagina ta de contact.

Principalele motive pentru a instala un plug-in pentru un formular de contact pentru site-ul tau de WordPress sunt urmatoarele:

  • Minimizarea spam-ului, chiar si fara o experienta in codare.
  • Programarea notificarilor.
  • Administrarea intrarilor din WPForms.
  • Pentru a obține mai multi potentiali clienti si mai mult trafic.
  • Pentru a umple automat un CRM.

Care sunt principalele functionalitati aduse de Contact Form 7?

Adaugarea rapida a unui formular de contact pentru WordPress

Contact Form 7 - plugin WordPress pentru formulareAdaugarea unui formular de contact pentru WordPress este foarte rapida cu Contact Form. Se poate folosi imediat dupa activarea sa. Pentru asta este de ajuns daca se adauga by defaut publicatiilor si paginilor WordPress cu ajutorul unui shortcode corespondent in continutul tau.

Un ansamblu de campuri de formulare

Formularul Contact Form propune un ansamblu foarte util de campuri de formulare daca vrei sa creezi formulare de baza online. Aceasta operatiune nu pune probleme cu orice tip de plug-in premium pe care vrei sa il obtii, precum Gravity Forms, Ninja Forms sau WPForms.

O experienta foarte buna pentru utilizatori

Adaugarea plug-in-ului Contact Form 7 te va ajuta sa castigi mai mult timp in raport cu alte plug-in-uri care sunt propuse de la Google. Este de asemenea si destul de usor de manevrat.

Care sunt avantajele aduse de Contact Form 7?

In ceea ce priveste avantajele, Contact Form 7 are mai multe atuuri. Unul din cele mai importante este pretul sau, care este destul de abordabil. Dar nu numai:

  1. Este un plug-in care poate sa fie instalat pe cate site-uri vrei.
  2. Are mai multe tipuri de plug-ins terte care actioneaza precum plug-in-uri complementare, majoritatea fiind gratuite.
  3. Se potriveste perfect pentru crearea unui formular de contact de baza pentru site-ul tau.

Care sunt extensiile Contact Form 7 pe care trebuie sa le stii?

Ninja Kick este plug-in WordPress pentru un formular de contact care va permite utilizatorilor tai sa li se afiseze in mod instant formularul de contact fara sa astepte incarcare completa a paginii de contact.

Contact Form 7 Aweber Add-on este un plug-in care combina simplitatea plug-in-ului Contact Form 7 si care adauga site-ului tau Web un sistem pentru crearea unui formular de contact. Integreaza modulul de raspuns automat Aweber si poate sa trimita in mod direct e-mail-uri.

Slick Popup Pro. Este o extensie WordPress destul de simpla si de lejera care poate converti orice tip de formular creat cu ajutorul plug-in-ului Contact Form 7 in pop up. Se foloseste deci de formular pentru a-l converti intr-un pop up foarte frumos si care ofera raspunsuri perfecte.

Contact Form CF7 Google Sheet Addon. Daca vrei sa profiti de o combinatie puternica intre plug-in-ul WordPress Contact Form 7 si Google Sheet, atunci este plug-in-ul pe care il cauti. Te va ajuta sa obtii usor informatii despre client, asta gratie unui puternic instrument de analiza de date care va putea contribui la marirea vanzarilor, la fidelizarea clientele, etc.

Concluzie despre Contact Form 7

Contact Forms 7 Adress Autocomplete este un plug-in care va simplifica procesul de completare al unui formular permitand utilizatorilor tai sa isi introduca adresa folosind API-ul Google, care sugereaza adresele pe masura ce le introduce. Vei castiga mai mult ttimp gasind unele adrese precise gratie sugestiilor si completarii automate. Propune de asemenea unui admin sa transforme orice camp de text in adresa, adaugand pur si simplu un CSS.

Contact Form 7 este unul din cele mai puternice plug-in-uri si este o excelenta alternativa pentru extensiile premium din aceeasi categorie. Acopera mai multe limbi si este livrat cu o documentatie completa.

Nu este insa foarte usor de utilizat, mai ales de catre cei care sunt incepatori. Dar, independent de acest lucru, ofera o perfecta stapanire pentru crearea unor formulare de contact.

Call Now Button