Hi, How Can We Help You?

De ce este important sa apelezi la campanii Google Adwords

De ce este important sa apelezi la campanii Google Adwords

Competitia pe motoarele de cautare poate sa fie extrem de dificila in unele domenii, chiar si in cele unde exista cel mai bune practici SEO. Dar, investitia in publicitatea online este o excelenta modalitate de a obtine o mai buna rentabilitate a investitiilor. Pentru a atrage vizitatori si pentru a genera conversii, iata de ce Google Adwords este cea mai buna alegere pentru a accelera dezvoltarea afacerii tale. Fie ca ai o florarie online, fie ca lucrezi in domeniul imobiliarelor, este esential sa te faci cunoscut. Una din cele mai bune modalitati este de a profita din plin de potentialul Internetului cu publicitatea pe Google Adwords.

Google Ads permite propulsarea site-ului tau de Internet in primele rezultate Google. Este vorba despre o parghie importanta pentru vizibilitatea ta, dar si pentru a atrage mai multi clienti sau un anumit target.

De ce sa integrezi si tu campanii Google Adwards in strategia ta Web?

Ce este publicitatea Google Adwords?

Pentru inceput, haideti sa vedem care este diferenta intre SEO si SEA, care sunt cele mai adesea confundate.

Primul este acronimul de la Search Engine Optimization, care regrupeaza o serie de instrumente sau de strategii pentru a obtine o mai buna pozitionare in rezultatele naturale gratuite pe motoarele de cautare – Google, Bing, ….

De ce este important sa apelezi la campanii Google AdwordsAl doilea este un acronim de la Search Engine Advertising care corespunde publicitatii pe motoarele de cautare. Vei avea control asupra cuvintelor cheie pentru care doresti sa le pozitionezi, asupra bugetului pe care doresti sa il cheltui, asupra tipului de targetare… Costul zilnic va depinde de numărul de internauti care fac clic pe anunțul tau: si da, platesti doar per click!

Ce obiective se pot atinge cu campanii Google Adwords?

Adwords este o veritabila oportunitate de a aparea in primele pozitii pe Google. Dar stii cum SEA iti poate ameliora vizibilitatea pe Web si iti poate permite atingerea obiectivelor?

Cresterea notorietatii

Te poti folosi de campanii Google Adwords pentru ca serviciile sau produsele tale sa devina mai cunoscute. Se poate folosi si pentru marca ta, firma ta, pentru site-ul tau web… cu scopul de a-ti ameliora vizibilitatea pe Web.

Generarea unui trafic de calitate

Vrei sa ai mai multi vizitatori calificati pe site-ul tau Web? Publicitatea pe Google este in acest caz o excelenta modalitate. Combinata cu pagini de destinatie eficiente, aceasta marire a traficului calificat va duce si la o marire a numarului de clienti sau potentiali clienti. Daca ai un landing page bine optimizat, un numar mare de vizitatori buni vor aduce numeroase cereri de devize, de contacte, de downloadari sau de carti albe.

Vinderea produselor sau a serviciilor

Ai un site de e-commerce pe care vrei sa il dezvolti mai departe? In acest caz, publicitatea Adwords iti va permite sa atingi acest obiectiv.

Incurajarea internautilor sa te contacteze prin telefon

Daca vrei sa generezi apeluri telefonice sau SMS-uri pentru clientii tai potentiali, publicitatea pe Google Adwords este ideala.

Incitarea internautilor sa vina sa iti viziteze unitatea

Obiectivul tau de marketing ar putea de asemenea sa multiplice numarul de vizite facute in magazinul tau gratie reclamelor. Internautii pot sa dea click pe adresa ta din anunturi si sa gaseasca un intinerariu pentru a ajunge la punctele tale de vanzare.

Care sunt avantajele publicitatii pe Google?

Beneficierea de o mai buna pozitionare

Daca alegi sa faci publicitate pe Google, vei apare imediat in primele pozitii pe Google. Fata de referentierea naturala gratuita, Google Adwords are un efect imediat.

Ajungi la un maximum de internauti

Unul din marile avantaje atunci cand vine vorba despre anunturile pe Adwords este faptul ca ajungi pe piata ta dorita pe baza statisticilor de mai jos.

Aceste cifre arata cat de puternic este Google in intreaga lume si cat de mare este.

  1. Google este motorul de cautare numarul unu peste tot in lume, cu o parte din piata de peste 90%.
  2. Adwords este solutia publicitar cea mai folosita.
  3. Peste 50% din cautarile efectuate sunt de pe mobil.

Masurarea rentabilitatii investitiilor

Unul din marile avantaje ale pubilicitatii pe Google il reprezinta faptul ca aceasta masura are un efect aproape instant. Inca de la aparitia sa se pot vedea primele rezultate si se poate ajusta strategia la fel de repede.

Obtinerea unui catalog de targeting perfect

Cu ajutorul referentierii platite se poate face o targetare foarte precisa. Difuzand anunturile, cerand in acelasi timp internautilor unele cuvinte cheie selctionate, vei ajunge la persoanele care cauta produse sau servicii.

Poti gestiona campaniile tale publicitare de la A la Z, exact asa cum iti doresti

Vrei sa modifici unele campanii publicitare, sa corectezi anunturile, sa modifici paginile de destinatie, sa adaugi unele cuvinte cheie sau sa adaugi alte modificari?

Nu intra in panica. Cu Google Adwords se poate face acest lucru foarte usor si aproape imediat. Aceasta flexiblitate este bine venita mai ales atunci cand vrei sa propui noi servicii. Campaniile tale se pot schimba foarte usor de la o zi la alta.

Publicitatea Google Adwords este cea care te va ajuta sa castigi mai multa vizibilitate si sa generezi mai multe vanzari. Platforma publicitara este de asemenea, cea care ofera si un plus de flexibilitate pentru a adapta campaniile tale in functie de nevoile afacerii tale.

Call Now Button