Hi, How Can We Help You?

WPML SEO – un plugin indispensabil, multilingv, pentru WordPress

WPML SEO - Un plugin indispensabil, multilingv, pentru WordPress

Ai in plan crearea unui site web sau a unui blog, care sa fie disponibil in mai multe limbi cu ajutorul WordPress? In acest caz, ai nevoie, cu siguranta de wpml seo, care iti va fi foarte util.

Exista mai multe tipuri de extensii multilingve, dar WPML este fara doar si poate, una dintre cele mai celebre sau mai populare.

La ce foloseste un plug-in multilingv?

Pentru a beneficia de un site accesibil in mai multe limbi, este esential sa instalezi un plug-in potrivit acestei nevoi. Care este obiectivul unui tip de extensii wpml seo? O extensie WPML va traduce in mod automat, continutul:

 1. Unui site web sau blog;
 2. Articolelor;
 3. Paginilor, etc.

De fapt, in functie de activitatea ta si a clientilor tai, dar si a clientilor pe care vrei sa ii atragi, vei avea si tu cu siguranta nevoie de un site bilinvg, chiar multilingv. Dar, este nevoie sa se aleaga extensia potrivita. Plug-in-urile, de genul wmpl seo sunt cele care iti pot facilita aceasta sarcina. Dar oare care sunt avantajele sau utilitatea unui plug-in multilingv, indispensabil pentru WordPress? Si mai ales, cum te poti folosi de acesta?

De ce sa te folosesti de WPML, plug-in-ul multilingv de la WordPress?

Este simplu si practic in utilizare

WPML este cel care va simplifica exploatarea unui site multilingv, indiferent de domeniul de activitate al acestuia. Aici intra e-commerce, agentie de marketing, agentie de turism, etc. Un proprietar trebuie sa aleaga pur si simplu limbile pe care le doreste sau de care are nevoie pentru a putea facilita traducerea de continut. Instalarea de baza are peste 40 de limbi diferite.

WPML SEO - Un plugin indispensabil, multilingv, pentru WordPressPentru cei care vor sa adauge variante sub fiecare limba, exista editorul de limbi WPML. Administratorul unui site poate la orice moment sa modifice limbile, adaugand unele noi sau inlaturand altele.

WPML – un manager de traduceri inovator

Dupa ce ai creat un site multilinvg cu ajutorul wpml seo, va trebui sa te asiguri de faptul ca vizitatorii ii inteleg continutul si ca stiu cum sa navigeze fara dificultate. Aici, WPML are un rol capital. Nu mai trebuie sa soliciti serviciile unui traducator gratie acestui manager de traducere, inovator, ultimul racnet, integrat unui plug-in. Esti liber deci sa alegi serviciul de traducere care corespunde cel mai bine nevoilor tale.

O adevarata comoara pentru cei care au un site de e-commerce

Daca vrei sa iti extinzi serviciile sau afacerea e-commerce in afara si daca vrei sa atragi un maximum de clienti straini, va trebui mai intai sa incepi prin a crea un site multilingv. WPML reprezinta un plug-in ideal pentru a dezvolta platforme de tip WooCommerce.

Poti profita de o platforma personalizata in ceea ce priveste serviciile simple, vanzarile, promotiile si alte particularitati WooCommerce. Astfel ca, iti este mai usor sa gestionezi site-ul de comert electronic si potentialii clienti. WPML iti va permite sa stii ce texte trebuie traduse.

Plug-in-ul va crea mai apoi integral magazinul tradus. Potentialii clienti vor avea astfel acces fara dificultate la lista de produse si aprobarea comenzilor pe de o parte. Pe de alta parte, pot primi notificari cu privire la noile produse prin mail. Toate acestea in diferitele limbi la alegere.

WPML este compatibil cu majoritatea temelor oferite de WordPress

Plug-in-ul WPML este disponibil sau accesibil sub versiunile Blog Multilingv si CMS Multilingv. Nu mai ai nimic special de facut. Intr-adevar, temele sunt deja gata si pot sa fie folosite foarte usor. Este de ajuns daca o vei selectiona pe cea care ti se potriveste cel mai bine gratie functiilor API. WordPress si WPML se vor ocupa de restul. Extensia este de asemenea compatibila cu extensiile de la formularele Premium, cum ar fi de exemplu, Gravity Forms.

WPML este apreciat de catre toata lumea deoarece are o multime de atuuri:
 • Favorizeaza traducerea a tot ceea ce compune site-urile tale web- pagini, articole, continuturi personalizate, widgets, continutul temelor sau al extensiilor, etc.
 • WPML are o excelenta compatibilitate cu un numar mare de add-ons si de teme-WooCommerce, Divi, Yoast SEO, etc.
 • Este un ajutor pretios pentru optimizarea site-urilor web in ceea ce reprezinta referentierea multilingva.
 • Exceleaza daca vine vorba despre a traduce continutul unui magazin e-commerce construit cu ajutorul WooCommerce.

Alte avantaje ale sale mai pe scurt:

 • unul din marele avantaje aduse de wpml seo este faptul ca se poate folosi pentru mai multe domenii de aplicatie si rapiditatea instalarii sale, precum si convivialitatea sa, care atrage din ce in ce mai multa lume.
 • un alt avantaj este fara doar si poate, serviciul si sustinerea asigurate chiar de catre dezvoltatori. Noi functionalitati si ameliorari sunt in mod regulat puse la dispozitia utilizatorilor sai.
 • in acelasi timp, este foarte usor sa se editeze in mod direct taxonomia si canalele in WordPress cu ajutorul acestui plug-in.
 • este modular si permite ajustarea instalrii in functie de nevoi.
 • este foarte popular si adoptat de catre foarte multa lume.

Intr-o perioada in care mondializarea si clientii internationali sunt moneda curenta, un site sau un blog WordPress in mai multe limbi este un lucru indispensabil pentru afacerea ta.

Call Now Button